Permanente make-up

Verlangt u naar een moeiteloze en langdurige oplossing om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren? Overweeg dan Permanente Make-up bij Beauty Center Ayfer. Deze innovatieve techniek maakt gebruik van zorgvuldig aangebrachte pigmenten om uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen te definiëren en te verbeteren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dagelijkse make-upapplicaties. Lees verder om te ontdekken hoe Permanente Make-up uw dagelijkse routine kan vereenvoudigen.

 

Permanente Make-up is geschikt voor mensen met verschillende wensen en kan helpen bij:

  1. Wenkbrauwen: Als u volle, gedefinieerde wenkbrauwen wilt, kan Permanente Make-up helpen om de vorm, dikte en kleur te verbeteren.

  2. Eyeliner: Deze behandeling kan uw ogen accentueren met een subtiele of dramatische eyeliner die perfect blijft zitten, zelfs na zwemmen of sporten.

  3. Lippen: Permanente Make-up kan uw lipcontouren definiëren en de natuurlijke kleur versterken, waardoor uw lippen er voller en jeugdiger uitzien.

 

Om de beste resultaten te behouden na uw Permanente Make-up behandeling, volgt u deze belangrijke nazorgadviezen:

  1. Houd het droog: Vermijd watercontact op het behandelde gebied gedurende de eerste 7-10 dagen om de pigmenten te laten vastzetten.

  2. Bescherming tegen de zon: Draag een hoed of breng zonnebrandcrème aan op het behandelde gebied om vervaging door UV-straling te voorkomen.

  3. Vermijd make-up: Gedurende de eerste week na de behandeling, vermijd make-up op het behandelde gebied.

  4. Krab of pulk niet: Het is normaal dat het behandelde gebied licht schilfert. Krab of pulk niet om korstvorming te voorkomen.

 

Het herstelproces na Permanente Make-up is meestal eenvoudig en snel. U kunt enkele dagen milde roodheid en korstvorming ervaren, maar dit verdwijnt geleidelijk. De uiteindelijke resultaten worden na 4-6 weken zichtbaar wanneer de pigmenten zich volledig hebben gezet.

 

Bij Beauty Center Ayfer werken onze ervaren Permanente Make-up artiesten nauw samen met u om uw schoonheidsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe Permanente Make-up uw dagelijkse routine kan vereenvoudigen en uw natuurlijke schoonheid kan verbeteren, met resultaten die lang meegaan. Het is tijd om uw schoonheid te definiëren en te vereenvoudigen!