ACNE THERAPIE

Acné is een vervelend en hardnekkig huidprobleem dat veel invloed kan hebben op iemands zelfvertrouwen. Acné komt meestal voor in het gezicht, op de rug of de borst. Op deze plekken zijn meer talgklieren en deze zijn ook nog eens actiever. Bij acné is de huid vaak vetter, zijn er mee-eters, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Er kunnen daarnaast ook huidoneffenheden als littekens, pigmentvlekjes, grove huidstructuur en rode vlekjes aanwezig zijn.

In onze praktijk beschikken we over diverse behandelingen om acné en de overblijfselen van acne te verminderen. Denk hierbij aan diepte reinigingen, peelings, microneedling, littekentherapie en productadvies.

 

Thuisverzorging

In onze kliniek gebruiken wij de producten van Mesoestetic. Mesoestetic heeft een speciale acnélijn om de huid te behandelen aan de hand van unieke combinaties van actieve werkstoffen. Je bestrijdt je acné niet door alleen behandelingen te ondergaan. Boek sneller resultaat door je huid thuis op de juiste manier te verzorgen. Nieuwe acné uitbraken kun je namelijk voorkomen met een effectieve huidverzorgingsroutine. Deze routine zullen wij vooraf goed met je bespreken. Tevens zullen wij je hier tijdens de behandelingen mee begeleiden.

 

Vergoeding

De behandeling van acné in het gezicht kan in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit je zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van je aanvullend verzekeringspakket. Acnétherapie valt onder het kopje acne. Vraag je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. 

 

Afspraak

Onze huidtherapeut kan in een gratis en vrijblijvend consult bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Samen gaan we op zoek naar een behandeling die afgestemd is op de kenmerken van jouw acne, huidconditie en persoonlijke wensen. Je kan bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog.